sapignoli3.jpg

Molino Sapignoli

Molino Sapignoli on erikoistunut erityisesti italialaisen Piadina-  ja pastajauhojen tuotantoon. Jauhojen tuotanto on kulkenut Sapignolin suvussa jo vuodesta 1870 alkanen. Riminin alueen Poggio Bernistä kivimyllyssä alkanut toiminta jatkuu edelleen tänä päivänä Calisese di Cesenassa. Aikanaan jauhatus tehtiin kivimyllyssä veden ja traktorimoottorin avustamana, mutta vanhanajan mylly toimii tänäpäivänä vain muistomerkkinä ja inspiraationa modernimmilla tuotantolaitokselle, joka tuottaa Romagnan alueen venhästä jauhettua aitoa, italialaista vehnää niin koti- kuin ammattikeittiöiden käyttöön.

 

Pastajauho on Sapignoli suvun tuorein tuote; erikoisjauho, joka säilyttää karkean ja tasaisen pinnan pastaa tehdessä.

 

Piadinajauho puolestaan saadaan jauhamalla yksinomaan paikallisia jyviä, näin taataan Romagnan alueelle tyypillisen tuotteen ominaisuuksien säilyminen.

 

Molino Sapignolin vuosien aikana kasvanut ammattitaito ja osaaminen yhdistettynä nykypäivän teknologioihin on mahdollistanut kasvun käsityönä käytettävän jauhon tuottamisessa ja korkean hinta-laatusuhteen säilyttämisen. 

www.molinosapignoli.it

Myydyimmät tuotteet ja saatavuus

Pian voit tilata kaikki Little Italy tuotteet verkosta Kauppahalli24.fi sivuston kautta. Toimitus pääkaupunkiseudulle Kauppahalli24.fi ehtojen mukaisesti. 
 

Yritysasiakkaana löydät tuotteet pian Suppilog.fi palvelun kautta.

Tulossa pian

Tuotelistaus tulossa pian.

Haluatko osallistua tapahtumaan?

Laita  viesti tai soita ja annamme mielellämme lisätietoa. Keskustellaan yhdessä yhteistyön mahdollisuuksista.

© 2023 Little Italy Festival

Ota yhteyttä

Lisätietoa tapahtumasta saat ottamalla yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai soittamalla: +358 50 5058760