Julkaisemme pian ohjelmaa
2020 festareille

Miltä kuulostaisi pieni pala Italiaa Suomessa nautittuna? Little Italy Festival tuo italialaisen ruoan, kulttuurin, ja taiteen Helsingin Kaapelitehtaalle lokakuussa 2020! Mukana jo yli 50 näytteilleasettajaa ja tuottajaa niin Suomesta Italiasta.

Haluamme tuoda italialaista kulttuuria tunnetuksi myös suurelle yleisölle ja siksi ilmaistapahtumasta löytyy ohjelmaa koko perheelle. Luvassa on mm. musiikkia, taidetta, Fellini Lounge, Wine tasting ja työpajoja lapsille.


Voit tulla maistelemaan italialaisia herkkuja, shoppailemaan tuotteita kotiisi ja nauttimaan italialaisesta tunnelmasta tai syventyä kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluita.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille. Eri taiteenalojen ammattilaiset ovat mukana luomassa monipuolista ohjelmaa kaikille ikään katsomatta. Myös lapset ovat tervetulleita ja tapahtumassa löytyy myös lapsiparkki. 

 

Mukana on monipuolisesti kumppaneita ja näytteilleasettajia Italian kulttuurin, ruokakulttuurin, taiteen ja elämän eri alueilta, niin Suomesta kuin Italiasta.Little Italy Festival järjestetään tänä vuonna tunnelmallisessa ja Helsingin tapahtumille tutuksi tulleessa Kaapelitehtaassa. Seuraa sivuamme ja Little Italyn somea, jotta et missaa viimeisimpiä uutisia!

Ci vediamo a Ottobre!


 

Haluatko osallistua tapahtumaan?

Laita  viesti tai soita ja annamme mielellämme lisätietoa. Keskustellaan yhdessä yhteistyön mahdollisuuksista.

© 2023 Little Italy Festival

Ota yhteyttä

Lisätietoa tapahtumasta saat ottamalla yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai soittamalla: +358 50 5058760