Festivaali Info

UPDATE 12.6.2020
Vaikka kesän tapahtuma on siirtynyt, voimme nyt iloisin mielin ilmoittaa, että olemme tehneet uuden varauksen syksyyn ja julkaisemme pian uudet festaripäivät!
******

Surullisin mielin ilmoitamme, että vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Little Italy Festival 2020 ajankohta siirtyy myöhempään. Vaikka päätös harmittaa ja tapahtumien puuttuminen Helsingin kesäkatukuvasta tuntuu sydäntä särkevältä, näin on silti paras. Etsimme aktiivisesti uutta aikaa tapahtumalle sekä uusia keinoja tuoda pieni pala Italiaa suomalaisiin koteihin.

Loppujen lopuksi meille on kuitenkin tärkeintä kaupunkilaisten hyvinvointi. Nyt on aika istahtaa alas seuraavien päivien ajaksi ja kehitellä uusia tapoja piristää kesäpäiviä italialaisen ruuan ja kulttuurin parissa.Tänä vaikeana aikana pienet ja yksittäisetkin teot merkitsevät, pidetään huolta toisistamme


 Little Italy Finland alkoi pienen ystäväporukan projektina, jossaajatuksena oli koota italialaiset yhteen Helsinkiin juhlimaan italialaista kulttuuria ja ruokaa italian kansallispäivänä.
Tavoite oli järjestää tapahtuma perinteisen italialaisen katujuhlan tapaan, jossa tarjolla on ruokaa ja aitoa italialaista tunnelmaa. Jo ensimmäisenä tapahtumavuotena 2019,  kiinnostus tapahtumaa kohtaan oli odotettua suurempia arvioitu osallistujamäärä nousi 6000 kävijään.

Aukiolo

Perjantai 4pm-8pm

Lauantai 10am-8pm
Sunnuntai 10am-8pm

Little Italy -kartta

Sijainti

Julkaisemme pian tapahtuma-alueen kartan.

Uusi sijainti julkaistaan pian!

Näin saavut tapahtuma-alueelle

Teurastamo sijaitsee Kalasataman ja Sörnäisten vieressä Helsingissä. Suosittelemme saapumistasi julkisella liikenteellä. Pyöräilijöillä on runsaasti tilaa Teurastamolla, ja alueella on myös kaupungin pyöräasema.

  • Lautatarhankatu: Raitiovaunut 6, 7A, 7B ja 8.

  • Bussit 55 ja 56

  • Kalasataman Metroasema 

  • Pysäköintitilaa lähikaduilla

Haluatko osallistua tapahtumaan?

Laita  viesti tai soita ja annamme mielellämme lisätietoa. Keskustellaan yhdessä yhteistyön mahdollisuuksista.

© 2023 Little Italy Festival

Ota yhteyttä

Lisätietoa tapahtumasta saat ottamalla yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai soittamalla: +358 50 5058760